011729406

Strategische ondersteuning

StrategiSCH Management

Wat zijn uw doelstellingen op de middellange en lange termijn? LCA helpt u bij het bepalen van uw strategie en bij het efficiënt en effectief implementeren ervan. Uitgaande van de omgeving waarin uw organisatie actief is werken we samen een plan uit voor de toekomst waarin uw visie centraal staat. Op die manier creëren we een maximale waarde voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf.

Als accountants en adviseurs kijken we verder dan de cijfers: we bieden oplossingen van A tot Z die rekening houden met de noden van uw bedrijf. Zo kan u op een stevige en gezonde basis verder groeien.

Bedrijfsadvies

Als fiscalisten en adviseurs denken we met u mee in het belang van uw onderneming. Op basis van uw noden, kiezen wij de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Vermogensplanning

Een vermogen opbouwen vergt een planning: hoeveel vermogen heb ik nodig om na mijn pensionering dezelfde levenstandaard te behouden? Wij denken graag met u mee.

Fiscaliteit

Bij LCA zien we fiscaliteit als een deel van het geheel. Ons hoofddoel is uw onderneming optimaal te organiseren.

Vereenvoudigde administratiestroom

Als accountantskantoor verwerken we uw btw-aangiften. Ook uw aan- en verkoopfacturen behandelen wij met zorg.

Overnames

Wenst u een onderneming over te nemen en zoekt u hierbij professionele begeleiding? LCA is uw partner tijdens alle fases van dit proces.

LCA is een erkende dienstverlener voor bedrijfsadvies in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u in de praktijk slechts 60% van de kost voor ons advies betaalt, het andere gedeelte subsidieert de Vlaamse overheid.