011729406

Fiscaliteit

Fiscaal Advies

Bij LCA zien we fiscaliteit als een deel van het geheel. Ons hoofddoel is uw onderneming optimaal organiseren, rekening houdend met uw belang als ondernemer en met een correcte toepassing van de fiscale regels.

Dat betekent dat we kostenbewust en efficiënt streven naar een leefbare en praktisch werkbare situatie. Uiteraard tekenen we een advies uit dat past binnen de krijtlijnen van wat kan op fiscaal vlak. Dat bespaart u alvast een hoop kopzorgen. Zo kan u zich focussen op wat echt telt!

Als accountants en adviseurs kijken we verder dan de cijfers: we bieden oplossingen van A tot Z die rekening houden met de noden van uw bedrijf. Zo kan u op een stevige en gezonde basis verder groeien.

Strategische ondersteuning

Wat zijn uw doelstellingen op de middellange en lange termijn? LCA helpt u bij het bepalen van uw strategie.

Vermogensplanning

Een vermogen opbouwen vergt een planning: hoeveel vermogen heb ik nodig om na mijn pensionering dezelfde levenstandaard te behouden? Wij denken graag met u mee.

Bedrijfsadvies

Als fiscalisten en adviseurs denken we met u mee in het belang van uw onderneming. Op basis van uw noden, kiezen wij de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Vereenvoudigde administratiestroom

Als accountantskantoor verwerken we uw btw-aangiften. Ook uw aan- en verkoopfacturen behandelen wij met zorg.

Overnames

Wenst u een onderneming over te nemen en zoekt u hierbij professionele begeleiding? LCA is uw partner tijdens alle fases van dit proces.

LCA is een erkende dienstverlener voor bedrijfsadvies in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u in de praktijk slechts 60% van de kost voor ons advies betaalt, het andere gedeelte subsidieert de Vlaamse overheid.