011729406

Administratiestroom

Boekhouding & btw-aangiftes

Als accountantskantoor verwerken we uw aan- en verkoopfacturen en verzorgen we uw btw-aangiftes. Hierin denken we graag met onze klanten mee. Zo kunnen we u helpen uw boekhouding efficiënter te organiseren. Dat kan onder meer met software die de facturen klaarzet om verwerkt te worden (zie hier voor meer informatie).

Groeit uw bedrijf? Dan wilt u wellicht zelf uw eigen boekhouding gaan verzorgen. Bij LCA begeleiden we u in dit proces. Van externe verwerking gaan we geleidelijk over naar een adviserende rol. Ook kan één van onze medewerkers bij u in het bedrijf de boekhouding verzorgen.

Uw groei is dus zeker geen belemmering voor ons. In tegendeel we worden graag uw vertrouwde partner en blijven u ondersteunen doorheen alle fases van uw groeiproces.

 

Als accountants en adviseurs kijken we verder dan de cijfers: we bieden oplossingen van A tot Z die rekening houden met de noden van uw bedrijf. Zo kan u op een stevige en gezonde basis verder groeien.

Strategische ondersteuning

Wat zijn uw doelstellingen op de middellange en lange termijn? LCA helpt u bij het bepalen van uw strategie.

Vermogensplanning

Een vermogen opbouwen vergt een planning: hoeveel vermogen heb ik nodig om na mijn pensionering dezelfde levenstandaard te behouden? Wij denken graag met u mee.

Fiscaliteit

Bij LCA zien we fiscaliteit als een deel van het geheel. Ons hoofddoel is uw onderneming optimaal te organiseren.

Bedrijfsadvies

Als fiscalisten en adviseurs denken we met u mee in het belang van uw onderneming. Op basis van uw noden, kiezen wij de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Overnames

Wenst u een onderneming over te nemen en zoekt u hierbij professionele begeleiding? LCA is uw partner tijdens alle fases van dit proces.

LCA is een erkende dienstverlener voor bedrijfsadvies in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u in de praktijk slechts 60% van de kost voor ons advies betaalt, het andere gedeelte subsidieert de Vlaamse overheid.